1 april en het internet

gmail-motion

1 april blijft voor mij een leuke dag. Eigenlijk omdat ik op 1 april jarig ben, maar niemand die dat gelooft natuurlijk. Daarom ga ik het vandaag maar hebben over de 1 april grappig die vandaag massaal het internet domineren.

PLAYMOBIL(TM) Apple Store Playset
Op ThinkGeek wordt vandaag een heuse PLAYMOBIL speelset van de Apple Store aangeboden.

e8bb_playmobil_apple_store


LinkedIn – Who to follow
Op LinkedIn kreeg ik erg merkwaardige suggesties voor nieuwe connecties.

LinkedIn - Who to follow

Gmail Motion
Gmail heeft een nieuwe manier van communiceren uitgevonden. Met Gmail Motion kun je Gmail bedienen doormiddel van bewegingen.Geen HTML meer
Vandaag kondigt Fronteers (vakvereniging voor front-end developers) vandaag aan dat we vanaf nu gaan afstappen van HTML. Het schijnt onveilig te zijn, dus we maken nu alleen nog websites met “platte” tekst, zodat we nog steeds braaf Internet Explorer 6 kunnen gebruiken.


Google translate for animals

De medewerkers van Google moeten de afgelopen weken genoeg gelachen hebben bij het maken van deze grappen. Ze hebben namelijk ook nog een vertaler bedacht waarmee je dieren geluiden kan vertalen naar “echte mensen taal”.


Claim je eigen #hashtag
Op Twitter vliegen de hashtags om je oren. International Foundation For Hashtag Registration biedt je de mogelijkheid om je eigen hashtag te claimen. Wees er snel bij ;-)

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...