3D bril op sterkte

3D bril op sterkte

Sinds afgelopen zaterdag heb ik een bril op m’n neus, blijkbaar toch nodig. Dat zal voor mij een compleet nieuwe ervaring worden. Een van de eerste dingen waar ik aan dacht toen ik dit kekke montuurtje had uitgezocht was de bioscoop. Ik weet van vrienden dat het niet heel handig is met zo’n 3D bril over je bril heen. Aangezien ik (nog) geen lenzen heb en graag een 3D film kijk is dat dus wel vervelend. Per toeval kom ik de 3D Vision Stickers tegen, echt een vet concept! De stickers hebben een extra grote afmeting zodat je ze precies op maakt kan knippen voor je eigen bril, ook voor die van mij dus :-)

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...

  • Pffh echt wennen een bril, vond ik zelf. Hoef m echter niet continu op. Maar voornamelijk met autorijden is het toch wel prettig om alles scherp te zien en te kunnen lezen welke afslag je moet hebben ;-)
    Jouw bril staat je hip, en ongetwijfeld ook met deze zwarte plakkers erop!
    Enjoy watching all the moviesss!

    Oh ja.. hebben ze er wel aan gedacht dat je die dingen er weer makkelijk af kunt halen eigenlijk? Zou jammer zijn als je (waarschijnlijk dure) bril na één filmpje alweer nieuwe glazen nodig heeft..

    • Dankjewel Eef! Ja, ik denk dat dit echt super handig is voor de bioscoop. Het is nog een concept, maar als het daadwerkelijk op de markt is wel ik het wel proberen! Maar dan moeten ze inderdaad beloven dat het geen lijmresten of krassen achter laat ;-)