Een minuutje op Times Square

Jeroen Ooms op Times Square

Een paar weken geleden heb ik m’n foto ingezonden voor een actie van Corona Light op Facebook. De actie van het Mexicaanse biermerk hield in dat je, na het “liken” van de pagina, een foto mocht opsturen die vervolgens op een billboard op Times Square NYC te zien zou zijn.

Alleen ingezonden foto’s worden tussen 8 november en 5 december één voor één getoond op het enorme billboard. Eigenlijk was ik het allang weer vergeten.

Maar tot m’n verbazing zag ik net deze foto op m’n profiel verschijnen met de boodschap:
JEROEN was just featured ON the 40-foot-tall Times Square Corona Light billboard.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...