Een vast plekje voor spullen

The Sanctuary

Afgelopen weekend heb ik de sleutel, dus het is zo ver! Ik ga verhuizen, en wel naar centrum van Rotterdam! Maar ik ben ook wel gelijk de grootste chaoot van Rotterdam. Zo iemand die een paar keer achter elkaar de deur dicht trekt terwijl de sleutels nog binnen liggen. Of het hele huis afzoeken naar m’n iPhone terwijl die nog in m’n auto ligt. Hier moet natuurlijk een oplossing voor komen, zoals The Sanctuary!

Dit hippe doosje is ideaal om als centraal punt te gebruiken voor dingen als telefoons en sleutels. Het heeft zelfs een dubbele bodem met een multi-oplader die compatible is met 3767 apparaten. Ook niet heel onbelangrijk want ik vergeet m’n iPhone ook nog wel eens op te laden… $129.95

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...