Elevation iPhone Dock

Elevation Dock voor iPhone

Het is de bedenkers van dit kickstarter project goed gelukt om me in te pakken. Elevation Dock moet het beste iPhone dock zijn! En ik geloof ze! Met een grappig filmpje schetsen ze alle tenenkrommende situaties van andere iPhone docks. Ik vind het ook behoorlijk irritant als een dock aan m’n iPhone blijft hangen als ik deze er uit wil pakken. Voor m’n iPhone 3Gs had ik 2 docks, maar toen ik de iPhone 4s kreeg pasten die dus niet meer… Bij de Elevation Dock moet het niet uitmaken welk type iPhone je hebt, zelfs met een case er omheen past het.

Zoals ik al zei, het is een  kickstarter project, dat betekend dat er eerst genoeg geld nodig is tot het in productie wordt genomen. Het goede nieuws is, dat dit allang het geval is! En dat terwijl het project nog 37 dagen te gaan heeft. Ik heb er in ieder geval al eentje besteld, nu voor $79 (+$20 verzenden), deze kost straks $120.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...

 • Rob Velseboer

  Die wil ik! Maar 99 euro (en straks nog meer) voor alleen een dock vind ik wel heel erg veel geld. Dan kun je beter een JBL of Bose apparaat neerzetten als dock, heb je nog speakers ook.

  • Het is 99 dollar Rob, scheelt wel een beetje ;-)

 • Martijn Rijk

  Ho Jeroen,
  Ik ben op zoek naar het beste dock voor mijn Ipad. Welke raad jij aan?

  • De Evelation Dock is wel echt een topper! Ik heb hem sinds kort in huis. Alleen een beetje duur voor een blok metaal… Het beste alternatief is de dockjes van Apple zelf denk ik: http://store.apple.com/nl/product/MC596ZM/B/apple-iphone-4-dock

   Ik ben niet zo’n voorstander van namaak omdat m’n ervaring is dat het vaak “net niet” is… Je zou ook kunnen kijken naar een (wekker)radio met dock, ik heb zelf een Philips Wakeup light waar m’n iPhone in kan.