Handig stopcontact

Donut stekkerdoos

De designers Suhyun Yoo, Eunah Kim & Jinwoo Chae schetsen een voor mij bekend probleem. Hoe vaak ik niet loop te klooien met stekkers die ik in een stekkerdoos wil prikken die onder een tafel of in een onhandig hoekje liggen. Het ontwerp van de Donut lost het grootste probleem op. Want als zo’n stopcontact of stekkerdoos een beetje verstopt is kun je dus niet goed zien waar de gaatjes voor de pinnen zitten. Bij het concept van de Donut maakt het niet uit! Opgelost! Briljant idee, produceren die handel!


Donut stopcontact

Donut stopcontact

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...

 • Die wil ik ook!

  • Ja! Fijn toch? Met je ogen dicht een stekker in het stopcontact steken! :-)

   • Ik

    Ik heb bekende voor wie dat ook met andere dingen handig is :-).

 • Burak Bayram ?!

  Ik ben student in zit op HvA in Amsterdam, daar doe ik de opleiding Product Design. OP dit moment hebben we een project waarbij we de tafelstekkerdoos moeten vernieuwen. Ik heb er 1 ontworpen waarbij je de stekker erin plugt en dan 180 graden linksom of rechtsom kunt draaien zodat je verschillende soorten adapter gemakkelijk kunt pluggen. Volgende week wordt mn Solid tekening 3D geprint en hopen dat alles goed is getekend, zodat we het kunnen testen….

  •  Leuk Burak! Ik ben benieuwd naar het resultaat!