Het is tijd voor MVMT horloges

MVMT horloges - MVMT watch

Als liefhebber van kekke wearables word ik dolgelukkig van projecten als deze. De makers van MVMT storen zich namelijk gruwelijk aan horloge fabrikanten die het lef hebben om belachelijke prijzen te vragen voor horloges waarvan de daadwerkelijke kosten vele malen lager zijn. Dat kan beter! En dus zijn de mannen van MVMT vorig jaar met een croudfunding project gestart waarin zij funding zochten voor een lijn met chique maar betaalbare horloges met een prijs van ongeveer $100. De campagne was een groot succes en inmiddels zijn de horloges al op de markt.

Ik kon uiteraard niet achterblijven en heb een mooi klokje besteld! Vandaag heb ik het eindelijk ontvangen, netjes geleverd in een mooie verpakking. Een super mooi horloge voor nog geen $100, wat wil je nog meer? :-)

MVMT horloges - MVMT watch black / tan leather

MVMT horloges zijn er in 13 verschillende heren modellen, van casual tot chique met metalen en leren bandjes. Er zijn 4 dames modellen. Uniek aan MVMT is dat ze wereldwijd verzenden zonder verzendkosten. Let er wel op dat je nog invoerbelasting zal moeten betalen zodra het pakketje bij je thuis wordt aangeboden. MVMT horloges zijn ook te koop via Amazon.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...

 • Jeffrey

  Dus hoeveel was jij kwijt voor je horloge? Ik zag dat het minimale kosten zijn die erbij komen bij de calculator online.
  Ben geïnteresseerd in een horloge voor deze prijs en ze zijn leuk.

  Jeffrey

  • Toen ik dit horloge bestelde was er een actie, ik betaalde 70 euro voor het horloge en 15 euro invoerrechten als ik het me goed herinner.

 • Toen ik dit horloge bestelde was er een actie, ik betaalde 70 euro voor het horloge en 15 euro invoerrechten volgens mij.

 • Liefhebber

  Hoelang duurde het bij jou voordat het horloge binnenkwam?

  • Ik heb er volgens mij wel een maand op moeten wachten. Het blijf vooral erg lang bij de douane in Nederland liggen. Maar dat kwam misschien ook omdat het rond kerst / oud en nieuw was.

 • jasper

  ik wilde er zojuist een bestellen, het model dat te zien is op 0:44 om precies te zijn. Dit model zie ik echter niet meer op de site van mvmt, is deze niet meer te verkrijgen??

  • Hoi Jasper, ik zie dat model ook niet meer op de website van MVMT staan. Je zou ze een mail of een tweet kunnen sturen om het zeker te weten!