Mijn leven in een infographic

MY LIFE IN GRAPHS GUIDED JOURNAL

Floor twitterde vanochtend: “Dit is zo iets voor Maurice de Hond / @jeroenooms“. En daar slaat ze de spijker op z’n kop. Want als cijfernerd wordt ik hier best wel blij van. My Life In Graphs, guided journal is een boekje met lege tabellen en diagrammen die je kan invullen met persoonlijke “statistieken”.


Toch grappig als je eigen leven op deze manier in kaart kan brengen, tenminste, als je die confrontatie aan kan. Ik ben trouwens ook bezig met m’n allereerste zelfgemaakte infographic, maar daarover later meer. Gewoon, om je even lekker te maken :-)

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...