Mooie speakers voor onderweg

Jambox van Jawbone

“Dit wil jij vandaag!” Zei Floor vanochtend op Twitter. En ze had gelijk! De Jambox van Jawbone is een handzame speaker draadloze speaker. Het hippe kastje dat in verschillende kleuren en met verschillende vormen verkrijgbaar is, is speciaal voor mobiele apparaten.

Dit superlichte kastje is te koppelen aan je telefoon doormiddel van Bluetooth. De batterij gaat zo’n 8 uur mee. Het werkt ook met de iPhone en iPad. Zo is het mogelijk om geluid van games en telefoongesprekken uit de speaker te laten komen.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...

 • Sjors

  Damn die zijn inderdaad wel erg nice. Ik kende het merk al, van de ook erg mooie en kwalitatief goede headset, en was al beetje bang voor de prijs. $199. Jammer. Vind ik toch echt net teveel voor iets wat een briljant speakertje voor op vakantie of een lange reis zou kunnen zijn…

  • Jeroen Ooms

   inderdaad wat aan de prijzige kant… ik ben bang dat sinterklaas er ook niet in trapt…

   • Sjors

    Niet de sinterklaas die bij mij door de brievenbus (bij gebrek aan openhaard) komt nee.