Niet kapot te krijgen

Hij kan tegen water, hitte en bizarre omstandigheden. Zelf een vrachtwagen kan het niet stuk krijgen. De XtremKey is, als we fabrikant Lacie moeten geloven, overal tegen bestand. De USB stick zal verkrijgbaar zijn in verschillende varianten van 8GB tot 65GB, wordt beschermd door een metalen koker die 2mm dik is. De sluiting is voorzien van slijtvast schroefdraad en een rubberen O-ring. De stick is waterdicht tot 100 meter diep en blijft bruikbaar zolang de temperatuur tussen +200 ° C en -50 ° is.

Vanaf augustus verkrijgbaar. De goedkoopste versie van 8GB zal zo’n $50 gaan kosten.

via Tweakers

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...