Nieuwe apps in een nieuwe App Store

Apple Mac App Store

We kennen natuurlijk al de appstore met talloze apps voor de iPhone en iPad die ons de dag door helpen. Vandaag heeft Apple de Mac App Store gelanceerd.

Het principe is hetzelfde, je download apps (gratis of niet) met je iTunes account. Omdat je een app met je iTunes account aanschaft wordt dit product aan jou gekoppeld waardoor je het dus ook op een ander systeem kan downloaden. Ook wordt je op dezelfde manier op de hoogte gehouden van updates. De Mac App Store is als software-update beschikbaar voor elke Mac met Mac OS X Snow Leopard.

Er zijn nu al een paar leuke apps beschikbaar zoals Flight Control HD, Little Snapper, Pixelmator en GarageBand ’11. Een app waar ik al een tijdje op zat te wachten is Tweetie 2. Ik gebruik Tweetie voor de Mac al een tijdje, ook op de iPhone (heet inmiddels gewoon Twitter). De iPhone versie is inmiddels aardig doorontwikkeld met een fijne zoekfunctie, lijsten etc. Maar de een nieuwe Mac versie liet maar op zich wachten. De lancering van de Mac App Store was dus de reden.

Tweetie 2 in de nieuwe Apple Mac App Store

afbeelding via macstories

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...