Ouwe Koeck, Nieuwe Roll

Def P & The Howling Coyotes - Ouwe Koeck, Nieuwe Roll

Mensen die mij al iets langer kennen, weten dat ik al ruim een jaar of 10 een plekje in mijn hart heb voor de Osdorp Posse. Ja, je leest het goed, deze Rotterdam georiënteerde jongen luistert Amsterdamse Nederhop. Vorig jaar namen we na 20 jaar afscheid van de Osdorp Posse. Maar nog niet van frontman Def P.

Def P is altijd al bezig geweest met solo projecten en unieke samenwerkingen met andere bands zoals The Beatbusters. Anderhalf jaar geleden al bracht Def P een single uit met rockabilly band The Howling Coyotes. Ze traden regelmatig op, maar een album kwam er maar niet.

Nu is het eindelijk zo ver! Ouwe Koek, Nieuwe Roll heet het album. Het is een mooie verzameling van Osdorp Posse en solo werk van Def P, uiteraard in een nieuw en origineel jasje. Leuke uitspringers vind ik De Alcohol List, Ideale Vrouw (nieuw nummer), Annunaki en Aan de Bewoners (Doe Maar).

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

 • Rick

  Doe je oordoppen in en trek je veters goed strak..

  • Jeroen Ooms

   “De O.P. is in het huis DUS JE GAAT UIT JE DAK!”
   Staat hier niet op trouwens :-)

   Er staan wel een paar leuke plaatjes op dit album die je vast wel kan bekoren!

 • OPfan

  Dikke plaat inderdaad! Enig idee of er ook nog een hardcopy verkrijgbaar is? Staat wat mooier in de kast naast de rest van de verzameling! ;-)

  • Jeroen Ooms

   Ja, ik luister de plaat ook nog steeds graag!
   Helaas heb ik ook nog nergens een hardcopy kunnen vinden, ook niet bij Bol.com ofzo..

 • Dirk van Coevorden gitarist bij the Howling Coyotes

  Een Hardcopy is alleen bij optredens te koop!