Scream for me Arnhem!!

Iron Maiden - The Final Frontier World Tour 2011

Het was 2003, Jeroen was net 18, luisterde al een tijdje naar Iron Maiden en alles wat daar aan gerelateerd was. Maar in dat jaar ging Jeroen de invloedrijke Engelse metal band voor het eerst live aanschouwen. Een groot succes, wat er voor zorgde dat Jeroen elke keer dat Iron Maiden Nederland bezoekt een kaartje koopt.

Zo ook deze keer. De kaartjes waren in november vorig jaar al in huis, maar vanavond ga ik weer met grote verwachtingen naar een Iron Maiden concert. Dit keer in het Gelredome in Arnhem. The Final Frontier World Tour staat in het teken van het album dat vorig jaar uit kwam. Ik ga dit keer volledig onvoorbereid. Ja, ik heb wel netjes een paar keer naar het nieuwe album geluisterd. Maar ik heb geen idee wat de setlist is. Ik heb niet op Youtube gekeken bij welk nummer Eddie dit jaar op het podium verschijnt. Het enige wat ik hoop, is dat het meest recente album van begin tot eind live spelen een eenmalige actie was!

Voor nog steeds geen idee heeft waar ik het de afgelopen 5 minuten over heb gehad, een geheugen opfrisser:

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...