The Legend of Poker

Poker Cards of Legend Zelda

Het is misschien lang niet meer zoveel op TV dan een paar jaar geleden. Maar nog steeds speel ik regelmatig een potje poker, pas nog op Schiermonnikoog met vrienden. En zo’n 2 keer per jaar bouwen we bij Incentro op een vrijdagavond een vestiging om tot ons eigen casino. Echt nerdy vind ik poker niet, hoewel als je soms mensen al hun strategieën over tafel hoort schreeuwen kan het nog wel eens flink nerdy over komen. Dan klinken sommige poker regels voor mij nog steeds een beetje knäckebröd.


Maar echt nerdy wordt het pas als er aangepaste speelkaarten op tafel komen. Eerder kwamen op Wat wil ik vandaag al Space Invaders speelkaarten voorbij. En als je het dan over legendes hebt, kunnen de karakters van The Legend Of Zelda natuurlijk niet achterblijven. Cards of Legend is een kekke set met speelkaarten waar alle bekende karakters een eigen kaart hebben.  Naast de Zoras en de Gorons zijn er kaarten van Zelda, Ganandorf en natuurlijk Link. Om de boel compleet te maken kunnen we ook net zo goed een eigen poker tafel te bouwen, ideeën genoeg :-)

Poker Cards of Legend Zelda

Poker Cards of Legend Zelda

Poker Cards of Legend Zelda

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...