Tron Legacy posters

Designer James White, bekend van de Signalnoise t-shirts, heeft 3 filmposters gemaakt voor Tron. De kleurrijke posters zoals we die van hem gewend zijn, zijn geen officiële filmposters. De eerste 2 posters zijn gebaseerd op de trailers van Tron Legacy die eerder dit jaar uitkwamen. In de 3e poster brengt White het terug in de stijl van de eerste Tron film uit 1982. Mooi werk!

Van de eerste 2 posters zijn ook wallpapers gemaakt (1 en 2)

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>