USB oplaadstation in de muur

USB oplaadstation in de muur

 

Ik weet dat dit niet het eerste concept USB-poorten in je muur is. Er zijn er zelf al een aantal uitgewerkt, zoals de stopcontact/USB combinatie die hier vorig jaar nog voorbij kwam. Eigenlijk is de Zaryadkus een vrij eenvoudig concept. Want we kunnen best met een paar stopcontacten minder. Dus waarom vervangen we deze dan niet door USB poorten? En dat houdertje voor je smartphone of wat dan ook maakt het helemaal af!

Helaas is dit USB oplaadstation voor aan de muur nog een concept. Er zijn al wel wat alternatieve USB poorten voor aan de muur op de markt die iets minder fancy zijn.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...

  • Ik vind dit typisch een geval van flawed by design. Waarom 4 poorten en zo’n lullig klein houdertje? Kun je een tablet en 3  smartphones er op kwijt? Nee, precies! Dus een usb ladert met een hubje op een kastje is dan handiger. Het ziet er wel leuk uit, dat dan weer wel.. en mooi Peerz groen! :-)

    •  Ja, eens, ik zat me ook al af te vragen of ik ooit die 4 poorten tegelijk zou gebruiken. Is inderdaad niet nodig. Maar een houder voor een iPad vind ik weer een ander verhaal. Dat zou het wel erg lomp maken!

  • Het is een oplossing voor een zeer tijdelijk dilemma. Als ze nu 5 jaar eerder waren… 
    Er wordt al volop geëxperimenteerd met draadloos stroom. Nu nog met matjes a la inductiekookplaten. Die zijn uitstekend geschikt voor apparaten die nu met USB worden opgeladen. 

    Overigens heeft Berker (groot producent wcd’s) al een geruime tijd verschillende wcd’s in het assortiment (van geluidskabels, usb poorten tot optisch en hdmi aansluitingen). En kek? Ook niet echt.