Weird Al Yankovic doet Lady Gaga

Weird Al Yankovic

Voor de nerds onder ons is Weird Al Yankovic absoluut geen onbekende. Hij staat bekend om zijn parodieën op bekende hits waarbij hij meestal de tekst op creatieve wijze een eigen invulling geeft. Sinds 1983 is deze vreemde snuiter al bezig, inmiddels 12 albums en ruim 150 nummers verder. Naast de nummers zijn de bijbehorende videoclips ook erg populair op the interwebs.

Weird Al is bezig met een nieuw album en daar zijn natuurlijk ook weer nieuwe hits voor nodig. Zo was het plan om daar ook een plaatje van Lady Gaga op te zetten. “Perform this way”, een heerlijke parodie op “Born this way” zou zelfs de eerste single moeten worden. Gaga gaf hier geen toestemming voor, dus dat feest gaat helaas niet door. Maar gelukkig hebben we Youtube!

Voor wie het hele verhaal wil lezen, hier de Gaga Saga. Heb je nog nooit van “Weird Al” gehoord? Hier mijn favorieten op een rijtje:

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...