10 “vervolgfilms” in het tweede deel van 2012

Batman - The Dark Knight Rises

Volgende maand is het zo ver, dan is het weer tijd voor een nieuwe Batman film. Een nerd als ik kijkt hier natuurlijk naar uit en ik zal niet de enige zijn. Pathé organiseert zelfs The Dark Knight Marathon met Batman Begins, The Dark Knight en de première van The Dark Knight Rises. Toen ik de trailer bekeek bedacht ik me dat dit alweer de 7e Batman film is. We lijken in een tijd te zitten waarin de trilogieën, prequels of simpele vervolgen om je oren vliegen en er blijkbaar op zitten te wachten! Dit gaf mij inspiratie om een klein speurtochtje te doen naar de films van het komende half jaar. En ja hoor, er zijn er nog veel meer. Van Lord of the Ring prequel The Hobbit: An Unexpected Journey tot Ice Age 4: Continental Drift, we kunnen tot het einde van het jaar onze lol op! Dus ik heb de 10 meest noemenswaardige op een rijtje gezet. In 2013 komen er nog maar hoor, maar dan maak ik wel weer een nieuwe lijstje!

The Amazing Spider-Man

vanaf 28 juni 2012 in de bioscoop

 

Ice Age 4: Continental Drift

vanaf 30 juni 2012 in de bioscoop

 

The Dark Knight Rises

vanaf 20 juli 2012 in de bioscoop

 

The Expendables 2

vanaf 16 augustus 2012 in de bioscoop

 

The Bourne Legacy

vanaf 6 september 2012 in de bioscoop

 

Madagascar 3: Europe’s Most Wanted

vanaf 12 juli 2012 in de bioscoop

 

Astérix et Obélix: Au Service de Sa Majesté

vanaf 18 oktober 2012 in de bioscoop

 

Paranormal Activity 4

vanaf 22 oktober 2012 in de bioscoop (nog geen trailer beschikbaar)

Paranormal Activity 4

 

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2

vanaf 14 november 2012 in de bioscoop

 

The Hobbit: An Unexpected Journey

vanaf 13 december 2012 in de bioscoop

 

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...