127 pijnlijke uren

127 Hours

127 Hours vertelt het verhaal over de 27 jarige bergbeklimmer en avonturier Aron Ralston. In 2003 kwam hij vast te zitten in de Blue John Canyon waar hij vervolgens 5 dagen lang probeert om er weer uit te komen.

Ik heb de film net gezien, maar ik ga er verder natuurlijk niet te veel over vertellen. Wat ik er nog wel over wil zeggen is dat het een prachtige film is van Danny Boyle (Slumdog Millionaire en Trainspotting). Ik was een beetje bang dat ik anderhalf uur naar een triest verhaal zou moeten kijken van iemand die vast zit, maar deze film heeft me van het begin tot het eind geboeid. Mooie beelden, soms heel druk en vooral verrassend.

Ga hem zien!

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...