3 animatiefilms in december 2012

Wreck-it Ralph animatiefilm

Het is alweer half november. Sinterklaas komt bijna aan in Roermond en ook de Kerstman is z’n slee al aan het poetsen. Veel mensen hebben straks lekker vakantie. Dat is natuurlijk een mooi moment om weer eens naar de bioscoop te gaan. Sinterklaas films zijn niet echt mijn ding, tenzij Dick Maas nog iets in petto heeft. Nee, ik denk dat ik een paar animatiefilms ga zien voor het einde van het jaar:

Rise of the Guardians

Rise of the Guardians vertelt het magische verhaal over de Kerstman, Paashaas, Tandenfee, Klaas Vaak en Jack Frost, legendarische personages met voorheen onbekende buitengewone capaciteiten. Als een boze geest die bekend staat als Pitch op het punt staat om de wereld te veroveren, moeten de onsterfelijke Guardians de krachten bundelen om de hoop, het geloof en de verbeelding van alle kinderen te beschermen.

24 november in de bioscoop

 

Wreck-It Ralph

Deze nieuwe Disney film is de animatiefilm waar ik het meest benieuwd naar ben! Wreck-It Ralph is de hoofdpersoon in een Donkey Kong-achtig arcade spel. Maar Ralph is het zat om een schurk te zijn, hij wil een held zijn! Alle game nerds kunnen hier hun hart ophalen want er zijn diverse karakters in de film verwerkt die we kennen van bekende games. Zo zie je in de trailer al de slechterikken Bowser (bekend van Mario), Doctor Eggman (Sonic) en een Pac-Man spookje. Ik ben erg benieuwd in hoeverre de helden Sonic en misschien wel Mario & Luigi nog een rol gaan spelen!

12 december in de bioscoop

 

Hotel Transylvania

Dracula (Adam Sandler) is de eigenaar van Hotel Transylvania, waar monsters en hun families zich kunnen uitleven, kunnen doen en laten wat ze willen, zonder dat ze last hebben van mensen. Dracula nodigt de beroemdste monsters ter wereld – Frankenstein, de Mummy, de Hollow Man, de familie Weerwolf, en nog veel meer – op 118e verjaardag van zijn dochter Mavis te vieren. Alles veranderd als er een jongeman per ongeluk in het hotel belandt en een oogje blijkt te hebben op zijn rebelse dochter.

19 december in de bioscoop

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...