3 nutteloze gadgets

Dagelijks worden we overspoeld met de nieuwste gadgets. Smartphones worden steeds groter en krijgen meer functionaliteiten en nog meer apps! Ons leven wordt begeleid door apps en we leggen alles vast op foto en video zodat we die vervolgens met de wereld kunnen delen. Maar er zijn ook “gadgets” die absoluut het tegenovergestelde zijn! Ik wil ze eigenlijk allemaal wel, gewoon omdat het kan. De meest nutteloze gadgets heb ik even op een rijtje gezet.

3. Useless Box

De Useless Box is inmiddels al een klassieker bij de nerds. Het robuste kistje ziet er erg interessant uit met die ene knop. Maar wat gebeurt er als je de knop omzet? Haha!

Useless Box, nutteloze gadgets

2. Nothing

“You have everything. You need Nothing.” En zo is het! Het volledig nutteloze zwarte blok Nothing herinnert je er aan om te genieten van alles dat je al hebt. Een mooie gedachte en een prachtig blokje, maar je hebt er verder helemaal niks aan!

Nothing, nutteloze gadgets

1. NoPhone, een fantastisch nutteloze gadget

De NoPhone is toch wel een nutteloze topper! Voor de echte smartphone verslaafden zie continue naar hun telefoon grijpen in de NoPhone het technologievrije alternatief. Dit Kickstarter project mikte op een opbrengst van minimaal $5.000 dollar maar haalde in een maand tijd $18.000 dollar op, wat betekend dat het product ook echt geproduceerd wordt en dus op de markt komt. De features van dit prachtige toestel zijn van hoog niveau. Zo is de NoPhone namelijk niet voorzien van een batterij, heeft het geen upgrades nodig en is het stootvrij en waterbestendig. Voor de liefhebbers is er zelf een heuse spiegel euh… ik bedoel selfie-upgrade beschikbaar!

NoPhone, nutteloze gadgets

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...