360º video’s maken met een iPhone 4

Dot: 360º video capture for the iPhone 4

Vet! Dit is echt een fantastisch hebbedingetje! Deze addon voor de iPhone 4 maakt het mogelijk om 360º video’s te maken, te delen via Facebook en Twitter en zelf te streamen!


Het concept staat nog op Kickstarter, hier kun je geld “sponsoren” om de ontwikkeling en realisatie van het product te steunen. De bedenkers hebben in totaal $20.000 nodig om het product daadwerkelijk in productie te kunnen nemen. Het leuke is dat dit bedrag allang bereikt is, inmiddels staat de teller zelfs op $41.179 met nog 39 dagen te gaan.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...