Angry Birds doen aan carnaval

Angry Birds pakken

 

Het zal m’n Facebook vriendjes en Twitter volgers vast niet ontgaan zijn dat ik tegenwoordig wat vaker in het zuiden van het land ben. Want daar woont m’n meisje namelijk. Gelukkig heb ik geen hekel aan autorijden en als ik daar ben heb ik altijd een beetje het gevoel dat ik vakantie ben. Maar… aan een meisje in het zuiden zitten 2 voorwaarden! En dit is als eerste: je gaan minimaal 1 keer per jaar mee naar de Kermis, het liefst in Venray. En de tweede, je raadt het al, carnaval!


Ik vind het allemaal prima, zolang ze er bier schenken vind ik het best. En bij de Limburgers hoef ik me daar van geen zorgen om te maken. Erg leuk hoor, maar elk jaar is het weer hetzelfde liedje. Wat trek ik aan?! Normaal gesproken pluk ik een paar dagen van te voren nog iets uit een feestwinkel, of zoek ik een pak van een paar jaar geleden op. Maar dit keer denk ik dat ik er wel op tijd bij ben :-)

Ik ga als Angry Bird!! Nu nog 3 mensen vinden die ik zo gek kan krijgen… Maar gelukkig heb ik nog even de tijd, tot februari…

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...