Angry Birds: meer dan een mobile game

Angry Birds: knocks on wood

Angry Birds is al een tijdje mijn favoriete app. Heerlijk voor de dode momentjes in de bus en metro waar ik nu even noodgedwongen mee moeten reizen. Angry Birds is inmiddels wel veel meer dan dat grappige spelletje op je telefoon. We werden al doodgegooid met knuffels, t-shirt en sinds de lancering van de Mac App Store is er ook een Angry Birds spel voor de Mac.

Vandaag werd bekend dat er ook een Angry Birds “bordspel” komt. Je kunt het met meerdere spelers spelen. Er zijn kaartjes waarop staat welk gebouw er gemaakt moet worden. Vervolgens mag een andere speler een vogel afschieten om het gebouw te slopen en de varkens te raken.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...