Angry Birds shirts

Voor wie het niet kent: Angry Birds is een fantastisch verslavend spelletje. Je schiet vogels met een katapult af op gebouwen wat groen varkentjes in zitten, met als door om te groene beestje kapot te maken.

Je hebt maar een beperkt aantal vogels en sommige vogels hebben andere functies waardoor het een uitdaging is om het zo slim mogelijk aan te pakken. Het spelletje is verkrijgbaar voor de iPhone, Nokia en Android toestellen. Ik speel het al een tijdje, ik moet nog een level of 10 van de 120 en dan heb ik alles uitgespeeld. Uiteraard ben je er dan nog niet, want er zijn nog wat extra levels en ik wil natuurlijk bij elk level zo’n hoog mogelijke score behalen.

Je merkt het al, ik ben er vol van. En daarom wil ik ook echt een Angry Birds t-shirt! Heeft u dat gehoord Sinterklaas? Danku!

via fashionablygeek

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...