Bier dagboek

Beer journal (bier dagboek) van Moleskine

 

Het is weer vrijdag! En vrijdagavond is natuurlijk, bieravond! Nou vind ik een normaal pilsje altijd wel prima. Maar als ik in een kroeg kom waar wat exclusiever bier wordt geschonken dan probeer ik dat graag! Soms zitten daar echt toppers tussen! Maar welke biertjes waren dat ook al weer? Het is wel een leuk idee om dit allemaal bij te houden in het Beer Journal van Moleskine. Je kan er al je bier belevenissen in opschijven, en natuurlijk de adressen waar je ze hebt genuttigd. Het ook bevat tips voor het schenken van bier en uit welk glas je een bepaald biertje hoort te drinken.

Dit kekke dagboekje is er slechts 1 uit de briljante Moleskine Passion Book Series. Mooie boekjes om alles in bij te houden wat te maken heeft met je favoriete onderwerpen zoals reizen, muziek, film, restaurants, kunst of speciaal voor vrouwen: chocolade!

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...