Bodyguard Ben bewaakt je gegevens

Ben the Bodyguard for iPhone & iPod touch
Het is niet de eerste app voor iPhone en iPod touch waarmee je persoonlijke gegevens kan bewaren en beveiligen. Zo gebruik ik al 1password, wat op zich prima werkt. Toch is Ben the Bodyguard absoluut een weblog post waard. En het mooie is, de app is nog niet eens af. Deze tijdelijke website introduceert de app op een originele manier.

Ben the Bodyguard for iPhone & iPod touchBen the Bodyguard for iPhone & iPod touchBen the Bodyguard for iPhone & iPod touchBen the Bodyguard for iPhone & iPod touchBen the Bodyguard for iPhone & iPod touchBen the Bodyguard for iPhone & iPod touch

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...