Comic Sans dag 2012

Comis Sans 2012

Het is alweer een jaar geleden dat ik Bert Jonk B.V. feliciteerde met het winnen van het WK Zoveel Mogelijk Lelijke Lettertypes Op Je Vrachtwagen. Want ja, het is weer Comic Sans Dag! De enige dag in het jaar dat je het lelijkste font ter wereld (ontwikkeld door Microsoft, maar dat geheel terzijde) zonder enige schaamte kan gebruiken. En de winnaar van dit jaar is natuurlijk meneer Higgs himself! Hij verdient een kek t-shirt!


Niet alleen de website van de Coen en Sander Show (initiators van deze mooie dag) heeft vandaag mooie letters, maar ook 3FM, KLM en XS4ALL doen mee! Hey, wacht eens even… betrap ik hier Google nou ook…? Zeg nou zelf, de wereld zou er toch prachtig uit zien met alleen maar Comic Sans? :-)

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...