Comic Sans dag 2014

Comic Sans dag 2014 - Keep Calm and Comic Sans

Wat is het weer een prachtige dag vandaag! De dag dat we het allerlelijkste font van de wereld extra veel aandacht geven! Voor de echte Comic Sans nerds is een Comic Sans shirt met de tekst “Keep Calm and Comic Sans” natuurlijk een must have Comic Sans Dag!

Trouwens, wist je al dat Comic Sans een tijdje geleden dankzij een succesvol Kickstarter project in een nieuw moderner jasje is gestoken? Namelijk Comic Neue, een mooi Comic Sans alternatief als je van je school of werkgever geen Comic Sans mag gebruiken, ook niet op Comic Sans Dag :-)

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...