De slimste thermostaat

Nefit Easy, de slimste thermostaat

Anderhalf jaar geleden schreef ik razend enthousiast over de zelf lerende thermostaat Nest. Niet alleen om de Apple-achtige looks, maar ook zeker om de slimme dingetjes die er in zitten. Het grootste probleem is alleen nog steeds dat de Nest nog steeds niet leverbaar is in Europa. Ik heb ook de indruk dat het nog wel even gaat duren. En dan is het alleen nog wachten tot de concurrentie met soortgelijke of misschien zelfs betere producten op de markt komt. Ik heb er al heel wat voorbij zien komen, want een “slimme” thermostaat is niet heel nieuw meer. Ik denk dat we tegenwoordig al kunnen spreken van de “smart thermostaat”. Een indrukwekkende nieuwkomer is de Nefit Easy!

Dit mooi vormgegeven kastje is naar mijn idee de mooiste in z’n soort en zit vol slimme dingen. Het is eenvoudig te bedienen en gaat vanzelf oplichten als je er voor gaat staan. Je kan instellen op welke tijden de temperatuur moet veranderen. Door het aan te sluiten op je wifi netwerk is Nefit Easy is staat om op je reageren als je in thuiskomt of vertrekt, ik ben nog wel erg benieuwd hoe dit gaat werken. De thermostaat is te beheren met apps voor smartphones, tablets en smart TV’s. Verkrijgbaar vanaf september. Hebben!!

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...