De ultieme stoel voor gamers

Music Rocker comfort 2 Wireless

Eind vorig jaar lanceerde Nintendo al de Wii U. Maar met de komst van de Xbox One en Playstation 4 eind dit jaar wordt 2013 echt het jaar van de gamer! En wat maakt de belevenis van het gamen nou vetter dan met een stoere gamestoel met geïntegreerde audio set. Deze Music Rocker gamestoel is voorzien van een 2.1 stereo systeem met versterker inclusief een subwoofer in de rugleuning. Het kan draadloos aangesloten worden op een console als Wii, Xbox, Playstation maar ook op een Tv of een smartphone binnen een bereik van 30 meter. Je kan zelfs meerdere stoelen tegelijk met elkaar verbinden! Ik kan me niet voorstellen dat er een nerd is die dit niet wil.. Dit wil ik! € 269,10

 

 

Music Rocker comfort 2 Wireless

Music Rocker comfort 2 Wireless

 

Music Rocker comfort 2 Wireless

 

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...