Dromen over de iPhone 5

iPhone 5 rumors

Vorige week was ik met de Young Professional Academies (YPA) van VLC in Santander. Vrijdag hoopte ik stiekem de iPad 2 te kunnen bemachtigen, maar helaas. Dus heb ik er maandagavond maar één besteld. Voor de liefhebbers: zwart, 64GB, wifi.

Terwijl ik wacht droom ik alvast van de iPhone 5. Tenminste, ik mag hopen dat het geen iPhone 4s gaat worden, daar ben ik 2 jaar geleden ook al in getrapt. Van mij mag het wel een dikke upgrade zijn.

De iPhone 5 zal op z’n vroegst komende zomer verschijnen, maar zoals dat gaat bij Apple producten wordt er al druk gespeculeerd. Van alle speculaties heeft NowhereElse een mooie infographic gemaakt.

Volgens dit plaatje is de kans groot dat de iPhone 5 een betere camera krijgt en wellicht een groter scherm. Of het design heel veel anders zal zijn, is nog maar de vraag. Wel verwacht men een witte uitvoering van het toestel zoals dit keer ook bij de iPad 2 gebeurde, net als de 64GB versie. Ook wordt er van uit gegaan dat de nieuwe iPhone de NFC technologie zal ondersteunen.

Wie heeft verzonnen dat de homebutton gaat verdwijnen is volgens mij niet helemaal lekker… maargoed, ik zal er nog even op moeten wachten.

iPhone 5 rumors

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...