Een terugblik op het eerste half jaar

Vuurwerk

Gelukkig Nieuwjaar!!! 2010 was het jaar waarin ik begon met Wat wil ik vandaag?. Het jaar waarin Floor Drees me weer aan het bloggen kreeg. Ook het jaar waarin ik een vast contract kreeg bij ARA. Het jaar waarin Nurts van start ging. Het jaar waarin ik voor het eerst sinds lange tijd weer vrijgezel was. Het jaar waarin mijn auto stuk ging. Het jaar van vakanties en concerten. Het jaar van Oud & Nieuw in de Corky Bar.

Na het eerste half jaar van Wat wil ik vandaag? heb je vast veel dingen voorbij zien komen. Niet alles was even populair. Op sommige artikelen werd druk gereageerd. Anderen werd alleen maar een paar keer geretweet, daar bleef het dan bij. Daarom is het ook niet echt nodig om nu nog eens alles te gaan herhalen. Ik heb een paar top 10 lijstjes gemaakt van artikelen die het meest bekeken zijn, de meeste reacties hebben of het meest zijn doorgestuurd via Twitter en Facebook. Je zou misschien denken dat deze lijstjes aardig bij elkaar in de beurt komen, maar het viel mij op dat er wel degelijk verschil in zit.

Top 10 meest bekeken artikelen Pagina weergaves
1. Guns N’ Roses, GelreDome Arnhem: the day after 765
2. Het nieuwe verkeerslicht 328
3. CAPS LOCK DAG 210
4. Je fiets is je fietsenslot 201
5. End Call sticker voor iPhone 4 184
6. iPad folio met toetsenbord 173
7. Hippe brillen lamp 165
8. Sneaker kleurboek 155
9. Mario Mushroom iPhone en iPad hoesjes 150
10. iPhone met HDMI out 135

 

Top 10 meeste tweets Aantal tweets
1. Het nieuwe verkeerslicht 17
2. Je fiets is je fietsenslot 8
3. Guns N’ Roses, GelreDome Arnhem: the day after 7
4. Black light biertje 7
5. Social media sneakers 5
6. Vroege Vogel jaagt op coole producten 5
7. Steve Jobs als action figure 4
8. Twitter taart 4
9. Batman & Robin sneakers 4
10. Maak een verhaal van tweets 4

 

Top 10 meeste Facebook likes Aantal likes
1. Guns N’ Roses, GelreDome Arnhem: the day after 25
2. CAPS LOCK DAG 21
3. Nerdy hoodies 17
4. Het nieuwe verkeerslicht 16
5. Ziiiro kekke klokjes 12
6. Tron achtige sneakers 11
7. Facebook Like stickers 10
8. Korte animatie filmpjes 10
9. Klokje met optisch bedrog 10
10. Black light biertje 10

 

Top 10 artikelen met de meeste reacties Aantal reacties
1. Guns N’ Roses, GelreDome Arnhem: the day after 37
2. Mooi oplaadkistje 12
3. CAPS LOCK DAG 11
4. De grote “wat heb ik van de wereld gezien” kraskaart 10
5. Facebook Like stickers 10
6. Tetris achter de schermen 8
7. Het nieuwe verkeerslicht 8
8. Herken de artiest aan de kleding 7
9. Limbo, vette puzzle game 7
10. Magic trackpad voor desktops 7

 

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.