Facebook Social Memories

Facebook Social Memories

Dat ik een social media junk ben is inmiddels wel een feit denk ik. En dat ik een beetje opgewonden word van infographics is voor de meeste Wat wil ik vandaag lezers ook niets nieuws. Daarom is Social Memories mij absoluut op het lijf geschreven!

Deze leuke tool maakt naar aanleiding van de door jou opgegeven tijdlijn een samenvatting van je Facebook profiel. Naast een samenvatting zie je ook een stukje historie, zoals een tijdlijn met de profielfoto’s die je hebt gebruikt. Het laat ook een aantal trends zien, zoals de meest gebruikte woorden, welke vriend het meeste getagd is op foto’s en wie het meest actief is.

Het boekje wordt automatisch gegenereerd een kan nog een klein beetje aangepast worden. Zo kan je uit 3 verschillende kleurstellingen kiezen en de andere foto’s van een bepaald album kiezen. Voor € 19 (excl. verzending) heb je een gedrukt exemplaar in huis.

Een ander leuk alternatief is My Egobook. Al je status updates, reacties, vrienden en foto’s in een mooi boekje.

Facebook Social Memories

Facebook Social Memories

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...