Filmverslaving unlimited

Sinds een maand ben ik de trotse bezitter van een Pathé Unlimited pas. Altijd fijn, onbeperkt naar film, maar dat wordt al snel een hele lijst films waarvan ik de helft al snel weer ben vergeten. Daarom ga ik in het kader van “eerlijk zullen we alles delen” een lijst bijhouden met de films die ik heb gezien. En natuurlijk omdat ik een enorme nerd ben hang ik er ook nog even een waardering aan, maar dat is natuurlijk wel mijn mening! Brand gerust los in de comments als je het er niet mee eens bent!

Ik heb er ook gelijk een nieuwe hobby bij. Kijken naar trailers van films die ik nog niet gezien heb of binnenkort uit komen. Op mijn wishlist staan in ieder geval Wall Street: Money Never Sleeps, Devil en The Social Network. Vanavond ga ik naar The Last Airbender 3D.

Als liefhebber van Nederlandse (en Vlaamse) films ben ik er benieuwd naar Tirza, Loft een Nederlandse remake (of misschien wel een ordinair kopie) van de gelijknamige Vlaamse film uit 2008. Maar ik kijk ook zeker uit naar Sint, een nieuwe film van Dick Maas waarin Sinterklaas op 5 december met volle maan een moordlustige oude man is.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...