Rutger wil vandaag: Het Kabouter Wesley boek

Het was natuurlijk ook niet uit te sluiten, maar edoch was het toch onverwachts: Het Grote Kabouter Wesley Boek. Waarbij groot ook nog eens meerdere betekenissen heeft. Groot als in véél pagina’s en groot als in past-niet-in-je-boekenkast. Het boek is namelijk 52 centimeter hoog en 39 centimeter breed. Zoals een echte collectors item beaamt ook flink aan prijs (€33,90), maar dat wordt ook beloond met een aantal nog nooit gepubliceerde stripjes, een bijgevoegde DVD met alle afleveringen die zijn uitgezonden op de Belgische televisie en natuurlijk heel veel plezantiteiten. Bijinformatie: het boek is heel beperkt verkrijgbaar in Nederland, maar de gouden tip: check uw Selexyz – het meisje in de winkel wist zelf ook niet dat ze het boek had.

Dit is een gastblog van Rutger de Quay.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...