Geen portemonnee meer nodig met Card Ninja

CardNinja voor je smartphone

In november vorig jaar heb ik m’n zeer geliefde maar wel lichtelijk versleten Dosh Wallet ingeruild voor een Card Ninja. Heel moeilijk was de overstap niet, want kleingeld paste ook al niet in m’n portemonnee, dus daar doe ik nu nog steeds niet aan. Card Ninja is eigenlijk gewoon een rugzakje voor op de achterkant van je smartphone. Het past perfect op een iPhone.

In een Card Ninja kan je een paar pasjes kwijt en wat papiergeld. Ik ben al snel geneigd om er een hele stapel in te proppen, maar je kan het beste niet meer dan 4 pasjes (bankpassen, creditcards, etc.) tegelijk er in doen. Er zit een beetje rek in. De CardNinja is te bevestigen met een sticker die goed blijft plakken. Het is mogelijk om dit weer te verwijderen. Ik hoor je denken, kan dat geen kwaad, die bankpasjes bij je telefoon? Nee hoor, ik gebruik het al bijna een jaar zo en ik heb er nog geen problemen mee ondervonden. Ik denk ook dat het tegenwoordig wel meevalt aangezien we de magneetstrips van bankpassen niet meer gebruiken.

CardNinja is verkrijgbaar vanaf $11.79.

Tip van Jeroen: Gooi als je toch per ongeluk kleingeld bij je hebt alles bij thuiskomst in een potje, je zal zien dat je er toch minimaal 1 keer per jaar iets heel leuk van kan doen!

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...