Google komt naar je TV

Wie denkt dat je nu al niet meer om Google heen kan heeft het mis. Want Google komt dit najaar met Google TV. Hiervoor is een geschikte TV nodig of speciaal kastje om het op je huidige TV te gebruiken.

Google TV bevat de browser Chrome met Flash player 10 en een aantal voorgeïnstalleerde apps, zoals Twitter en Amazon Video On Demand. Playlists maken kan met Google Queue. Voor de iPhone en natuurlijk Android toestellen komt een app die je telefoon omtovert in een Google TV afstandbediening.

Uiteraard is het voor ontwikkelaars mogelijk om toepassingen te maken. Ik ben erg benieuwd wat dit gaat worden.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...