Herken de artiest aan de kleding

The style of music - Michael Jackson, Elvis Presley, Kurt Cobain

Moxy Creative House heeft een mooie serie posters gemaakt geïnspireerd op kleding van bekende artiesten. Het gaat dan ook om artiesten waarbij de kleding bijna symbool staat voor de artiest zelf zoals de markante pakken van Michael Jackson, Elvis Presley en Prince. Net als de streepjestrui van Kurt Cobian en de combinatie hoed, bril en witte sneakers van Run DMC.

The style of music - Andre 3000, Bob Dylan, Brandon Flowers

The style of music - Chet Baker, Jimi Hendrix, Jim Morrison

The style of music - Johnny Cash, Kanye West, Kiss

The style of music - Marvin Gaye, Miles Davis, Pete Dorethy

The style of music - Pharrell Williams, Prince, Run DMC

The style of music - The Beatles, The Ramones en een overzicht van alle posters

via bright

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...