Het nieuwe schetsen

Browser stencil kit

Je zal wel denken. Huh? Jeroen? Papier en potlood? Ja! Ik moet soms echt iets doen om al die hersenspinsels vrij te laten en dan pak zelfs ík een potlood vast. Meestal een blackbook of gewoon een A4tje. Maar dit is wel echt super handig!

UI Stencils heeft een hele collectie met schetsblokken en sjablonen voor het schetsen van, jawel, user interfaces. Het blijft toch nog steeds prettig om bij het bedenken van een website of app eerst wat krabbels op papier te zetten. De stencils en sjablonen zijn er voor de webbrowser, iPhone, iPad en Android. Laat “het nieuwe schetsen” beginnen!

Browser stencil kit

Browser stencil kit

iPhone stencil kit

iPad stencil kit

Android stencil kit

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...