Het nieuwe verkeerslicht

zandloper verkeerslicht

Verkeerlichten zijn in de meeste landen wel zo’n beetje gelijk aan wat wij in Nederland gewend zijn, de 3 bolletjes onder elkaar. Verkeerslichten voor voetgangers zijn nog wel eens anders, zoals bijvoorbeeld in Mexico, daar telt het verkeerlicht af zodat je kunt zien hoeveel tijd je nog hebt tot het licht weer op rood springt.

Thanva Tivawong bedacht een leuk concept. Het nieuwe verkeerslicht moet er volgens de designer uit zien als een zandloper. Die geeft niet alleen aan hoe lang het duurt voordat het weer rood wordt. Maar dus ook wanneer het weer groen wordt. Ideaal!

via likecool

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...