Het is tijd voor MVMT horloges

MVMT horloges - MVMT watch

Als liefhebber van kekke wearables word ik dolgelukkig van projecten als deze. De makers van MVMT storen zich namelijk gruwelijk aan horloge fabrikanten die het lef hebben om belachelijke prijzen te vragen voor horloges waarvan de daadwerkelijke kosten vele malen lager zijn. Dat kan beter! En dus zijn de mannen van MVMT vorig jaar met een croudfunding project gestart waarin zij funding zochten voor een lijn met chique maar betaalbare horloges met een prijs van ongeveer $100. De campagne was een groot succes en inmiddels zijn de horloges al op de markt.

Ik kon uiteraard niet achterblijven en heb een mooi klokje besteld! Vandaag heb ik het eindelijk ontvangen, netjes geleverd in een mooie verpakking. Een super mooi horloge voor nog geen $100, wat wil je nog meer? :-)

MVMT horloges - MVMT watch black / tan leather

MVMT horloges zijn er in 13 verschillende heren modellen, van casual tot chique met metalen en leren bandjes. Er zijn 4 dames modellen. Uniek aan MVMT is dat ze wereldwijd verzenden zonder verzendkosten. Let er wel op dat je nog invoerbelasting zal moeten betalen zodra het pakketje bij je thuis wordt aangeboden. MVMT horloges zijn ook te koop via Amazon.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...