Hyper moderne koffie machine met een retro look

Blossom One

Vorige week hebben mijn vriendin en ik de handtekeningen gezet voor onze nieuwe woning. We hebben een nieuwbouw woning gekocht, dus het duurt nog even voordat we er in kunnen, want de bouw begint pas in maart. Maar vanaf nu is de keuken- en badkamerjacht begonnen! M’n ogen staan wagenwijd open voor alles wat met interieur te maken heeft! Eén van de belangrijkste zaken in huis is toch wel een koffie apparaat. Ik ben een groot liefhebber van een lekker pittig bakkie en wordt blij van een koffie machine zoals de Blossom One. Een unieke feature van dit kekke apparaat met toffe retro uitstraling is de QR-functie. Met de camera aan de voorkant kan een QR-code met recept gescand worden, deze wordt via wifi binnengehaald. Ik kan niet wachten, ik wil dit een keer testen!

Blossom One

Blossom One

via @Sjorsjes / Apartment Therapy

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...