In een Tesla Roadster rijden

Tesla Roadster

 

Vandaag mocht ik dankzij Ayman van Bregt in opdracht van Elektrisch Vervoer Centrum een Tesla Roadster besturen. Een machtige racewagen ter waarde van zo’n 100.000 euro die volledig elektrisch rijdt.

Dit weekend doet Ayman de Energy Tour in Rotterdam met de opdracht: rij naar de spot waar jij energie van krijgt. Voor mij was dat het Lloydkwartier, met de Schiecentrale en natuurlijk Verhip! Mijn rondje begon op de Coolsingel. Het was wel even wennen, want het apparaat is zowel elektrisch als automatisch. Dus je hoort geen herrie en hoeft niet te schakelen, gewoon “gas” geven en sturen! Ik kwam er al snel achter dat ik niet de nieuwe Schumacher ben, want bij 120 op de Erasmusbrug liet ik het pedaal toch maar snel los :-) Het was een mooie ervaring, als je ooit de kans krijgt, doen!

Tesla Roadster

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...