Instacube, het kekste digitale fotolijstje

Instacube, digitaal fotolijstje voor Instagram

Hoewel ik voorlopig nog steeds wacht op de afgelopen 3 producten die ik heb besteld via Kickstarter valt m’n oog op een nieuwe gadget. De Instacube is een mega fancy digitaal fotolijstje speciaal voor jeĀ Instagram foto’s. Dit chique kastje is in het bezit van een touch screen, wifi uiteraard en de software draait op Android. Het project heeft als target $250,000 maar is hier allang voorbij, dus voor $149 kun je al eigenaar zijn van dit kekke ding!


Als fanatiek Instagrammer kan dit kunstwerkje natuurlijk niet ontbreken! Ah kijk, volgens mij zie ik hier nog wel een mooi plekje. Ik denk er nog even over na, nog 18 dagen de tijd..
Instacube - Instagram viewer

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...