Instaglasses – Instagram op je neus

Instaglasses

Het zal de gemiddelde volger niet ontgaan zijn dat ik graag kiekjes plaats op Instagram. Er wordt regelmatig gevraagd naar het dak van Jeroen en ik krijg zelfs +1 als ik een keer zonder de duim van Jeroen. Maar hoe zou het zijn als je de mooie beelden die je met de filters van Instagram maakt door een bril zou kunnen zien! Overal waar je kijkt waan je je in de wereld van hippe retro plaatjes. Hoe vet is dat?! Dat dacht designer Markus Gerke dus ook! Hij maakte het supervette concept Instaglasses waarmee je tussen de filters kan switchen en zelfs foto’s kan maken. Dit wil ik, laat maar komen, ik zou dit direct funden op Kickstarter!

Instaglasses

Instaglasses

Instaglasses

Instaglasses

Instaglasses

Instaglasses

Instaglasses

Instaglasses

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...