Instagram statistieken en infographics

Statigram, statistieken en infographic voor Instagram

Het zal je vast niet ontgaan zijn, de kekke retro foto’s die dagelijks voorbij komen op Twitter en Facebook. Ze zijn meestal gemaakt met Hipstamatic of Instagram. Ik hou er van! En ik kan ook bijna geen foto meer maken zonder een hip filtertje er overheen.

Het leuke van Instagram is ook dat het eigenlijk een soort mini community is. Als Instagram kunstenaar kan je ook andermans werk “liken” of er op reageren. Statigr.am brengt al je Instagram informatie zoals je followers en meest populaire foto’s samen. Ik ben natuurlijk weer als een kind zo blij, want ik word vrolijk van cijfertjes! En zeker als de cijfertjes nog een beetje kek gepresenteerd worden. Zo zijn er dus verschillende “snapshots” die je mailen en opslaan zodat je je eigen Instagram infographics hebt. Wat wil een nerd nog meer?!

Statigram infographic

Statigram infographic

Statigram infographic

Statigram infographic

Statigram infographic

Statigram infographic

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...