iPhone case en portemonnee tegelijk

Casellet

Ik ben nog maar net een trotse bezitter van de iPhone 4S en ik heb er nu al 2 krasjes op. Zo gaat dat met mooie spulletjes. Je moet er ook niet mee gooien… Ik blijf ook lekker eigenwijs en koop geen case of beschermhoes, want dan wordt het gelijk zo’n hele unit.

Of toch wel? Want de Casellet lijkt een 2 in 1 oplossing te zijn. Deze iPhone 4 case kan namelijk aan de achterkant opengeklapt worden. Er passen 3 creditcards in en papiergeld. Ach, munten Maar durf ik wel afstand te doen van m’n Dosh Wallet…?

Casellet is nog een concept, je kan een donatie doen op Kickstarter. Bij voldoende financiële steun komt het product daadwerkelijk op de markt.

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...