Iron Man 3

Iron Man 3

 

De nieuwe trailer van Iron Man 3 geeft alvast een voorproefje van een nieuw Marvel avontuur. Ik verwacht weer veel actie, humor en natuurlijk een vette soundtrack!

In Marvel’s Iron man 3 staat de briljante technicus Tony Stark/Iron man (gespeeld door Robert Downey Jr.) tegenover een vijand met grenzeloze macht. Wanneer Stark erachter komt dat zijn persoonlijke wereld is vernietigd, gaat hij op een heldhaftige reis opzoek naar diegenen die er verantwoordelijk voor zijn. Deze reis zal ook een grote test zijn voor Stark. Met zijn rug tegen de muur moet hij proberen te overleven door gebruik te maken van zijn eigen techniek en te rekenen op zijn creativiteit en instinct om zijn naasten te kunnen beschermen. Tijdens zijn reis ontdekt Stark het antwoord op een vraag, een vraag die hem al een tijdje achterna zit: maakt de man zijn harnas of maakt het harnas de man?

Nog even wachten, want Iron Man 3 draait pas in april 2013

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...