Je geld is veilig in een iWallet

iWallet

Hoe ver moet je gaan als je om het bewaken van je eigen portemonnee gaat? De iWallet gaat ver genoeg!

Dit hippe ding kan via bluetooth in contact blijven met je telefoon. Zodra je portemonnee en je telefoon meer dan een paar meter van elkaar zijn verwijderd, gaat er een alarm af. Ook is de portemonnee beveiligd met een fingerprint systeem. De software hiervoor is verkrijgbaar op de website van de fabrikant.

Deze stevige portemonnee is er in diverse uitvoeringen en er is keuze tussen 3 verschillende materialen, koolstofvezel ($599), glasvezel ($399) en polycarbonaat ($299).

via notcot

Jeroen Ooms

Hoi! Ik ben Jeroen Ooms. Webdeveloper, nerd, blogger. Op mijn blog "Wat wil ik vandaag?" vertel ik wat ik wil. Wat ik wil hebben, wat ik wil zien, wat ik wil doen.

You may also like...